Carme Ruscalleda ens aclareix què vol dir fer règim i com fer-lo

Redacció

Dimarts 28 de gener

En què es basa una bona alimentació? Podem menjar de tot? La Carme Ruscalleda ens explica com encarar un bon règim!

Al plat hi ha d'haver de tot, el que compta és quan, com i quant en mengem. Reduir els productes d'origen animal i els sucres ens ajudarà a menjar millor.

No us perdeu el podcast de la millor cuinera del món!

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.