Quin és el secret d'unes bones patates fregides? La Ruscalleda ens ho explica!

Redacció

Dijous 7 de novembre

Ens pensem que fer patates fregides és senzill, però quin tipus de patata és la millor? A quina mida cal tallar-les? Quina quantitat d'oli cal fer servir?

La Carme Ruscalleda ens explica el secret perquè les patates fregides surten exquisites! 

Us deixem el podcast:

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.