ELS TIPS DE LA RUSCALLEDA! Per què la cultura japonesa té tanta influència a la cuina?

Carles Perez

Dimarts 18 de desembre

Carme Ruscalleda explica al Matí i la Mare que el va Parir perquè la cultura japonesa té tanta influència en el món de la gastronomia. La xef catalana, que té un restaurant a Tòquio, dóna tècniques per aplicar la cuina japonesa a casa nostra. Per exemple: la recepta de bolets i botifarra negra

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.