La Nota #10 - Back to Black

Mercè Mondelo

Dilluns 14 de setembre

"M’he enganyat a mi mateixa tal i com sabia que faria. Et vaig dir que era problemàtica perquè saps que no soc bona. D’acord, vaig estar en coma etílic, però em van dir d’anar a rehabilitació i els vaig dir que no. Només ens diem adéu amb paraules, i jo vaig morir 100 cops. Tu tornes a ella i jo torno cap a nosaltres. I torno a la negror.

Traduir cançons és una mica ingrat, però si us ha sonat alguna frase és ben normal. Són tot frases de les principals cançons d’Amy Winehouse.

Avui seria el seu aniversari, va néixer un 14 de setembre de fa 37 anys, i el millor que podem fer és escoltar-la.

Més enllà de lletres d’una persona totalment espatllada per l’amor, Amy Whinehouse va deixar petjada en les nostres vides amb una música fosca però inoblidable. Amb aquesta cançó que va guanyar cinc premis Grammy, "Back to black", que és tota vostra."

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.