La Setmana Santa i la mania de posar-nos com foques

Carles Perez

Dimarts 11 d’abril

La nostra experta en menjar saludable, Àstrid Barqué, fa vacances. Nosaltres, no. Ens ho refrega per la cara i ho fa parlant-nos de la Setmana Santa. D'on neix la tradició? Quines són les tendències alimentàries que més s'ultimen ara que arriba l'època de menjar com foques? Tot això i altres curiositats... un cop per setmana!

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.