Prohibeixen desfilar a aquesta model de talla 34 perquè està massa "grassa"

Carla Brenner

Dilluns 22 de maig

La polèmica i les models són dos temes que sembla que vagin de bracet. Tots sabem que una de les normes primordials (encara que trista) per a ser model al segle XXI és estar prima. Sort que hi ha empreses que se salten aquesta regla i n'introdueixen de diferents tallatges a les seves campanyes publicitàries. Però el cas és que l'anorèxia aparent de la majoria de les models del món és real.

La noia que veieu a la fotografia, Ulrikke Høyer, acaba de ser la nova víctima del món de la moda. La model, que només té una talla 34, havia de desfilar per a Luis Vuitton al Japó, i un dia abans de la prova de vestuari la seva assistent, Alexia Cheval, li va dir que necessitava beure aigua les 24 hores següents abans de desfilar! MOLT FORT!

Si aquesta noia està grassa... Com estem la majoria? Obesos? Ulrikke va decidir emetre un comunicat per Facebook i Instagram explicant tot el que l'havia passat. Això sí, la seva assistent ho continua desmentint!

"Acabo de tornar de Tòquio, al Japó, on Louis Vuitton va organitzar una bella desfilada de creuer a Kyoto, però jo no hi vaig arribar a assistir perquè em van prohibir anar a l'esdeveniment per ser 'massa grassa'. (Faig una talla 34-36). Alexia, l'encarregada de càsting d'Ashley Brokaw, va dir que havia tingut alguns problemes durant el fitting. Segons ella tenia "un estómac massa inflat", "cara inflada", i em va instar a morir-me de gana amb aquesta declaració: "Ulrikke necessita beure només aigua les pròximes 24 hores". Em vaig quedar de pedra quan ho vaig escoltar.

Em vaig despertar a les 2 de la matinada i estava molt afamada. L'esmorzar va començar a les 6.30 am - vaig menjar el mínim. Tenia por de trobar-me amb Alexia però per sort no va aparèixer fins les 8, quan ja s'havien endut el meu plat de la taula. Ens va desitjar el bon dia i em va mirar, després va mirar cap a la taula, ja no hi havia cap plat i em va tornar a mirar. Estava comprovant si havia menjat res.

A les 7 de la tarda el meu agent a Dinamarca em va trucar per a donar-me la mala notícia: Louis Vuitton havia decidit cancel·lar la meva participació en la desfilada sense haver fet el refitting i m'enviaven de retorn a casa. No solament tenia un problema amb el meu estómac, la meva cara estava inflada, i ara tenia un problema amb la meva esquena.

Afortunadament tinc 20 anys i un passat participant en esports d'elit i no sóc una noia de 15 anys, que són noves en això i se senten insegures sobre si mateixes, perquè si no, no tinc dubte que hauria acabat per emmalaltir".

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.