Quins són els productes d'estiu que hauríem de menjar?

Carles Perez

Dimarts 4 de juliol

Ara que ha arribat l'estiu necessitem més aliments antioxidants. Atenció amb la llista que ens n'ha proposat l'Àstrid Barqué: cal apostar més que mai per la mongeta tendra, les cebes, els alls i les pastanagues. És temps d'albergínies, pebrot i tomàquet però també de carbassa, carbassó i cogombre. I pel que fa a la fruita, indispensable menjar remolatxa, cireres, prunes, móres, síndria... Les peres i les figues també són importants! 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.